EMİNE-CUMA UÇAR ORTAOKULU

WEB https://eminecumaucarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İBRAHİMLİ MAH. 35075 SK. EMİNE CUMA UÇAR İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan,hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak.
MİSYON : Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatt aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız..
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 8:50-15:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : özel ve dolmuş
Yerleşim Yeri : İBRAHİMLİ MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ İBRAHİMLİ MAHALLESİ YAVUZLAR DOLMUŞLARI SON DURAĞI
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : OKULLAR HAYAT OLSUN, BESLENME DOSTU OKUL.